BTS Suga lansează un nou Mixtape surpriză, ‘D-2’, sub numele lui, Agust D. Albumul intră pe loc 1 în itunes din US, UK și multe alte țări, iar melodiile intră în Top 11.

La doar puțin timp după ce s-a aventurat pe cont propriu pentru a colabora cu un alt muzician din Coreea de Sud, membrul BTS Suga a arătat din nou că este unul dintre cei mai creativi și prolifici artiști din septet, împărtășind nu doar o piesă nouă sau două, ci și o proiect complet.

Producătorul, compozitorul, cântărețul și rapperul a lansat un nou mixtape în urmă cu câteva ore (22 mai), dar fanii nu îl vor găsi atunci când caută Suga pe platforme precum Apple Music și Spotify, deoarece artistul a lansat mixtape-ul, intitulat D-2, sub alter ego-ul lui Agust D, nume pe care l-a folosit și înainte.

Suga, interpretând rolul lui Agust D, a prezentat primul său mixtape solo în vara lui 2016, iar fanii atât ai lui cât și ai formației, au fost încântați. Cadrul i-a permis să-și arate abilitățile sale unice și originalitatea sa de artist, fără colegii de trupă. 

D-2 a sosit în primele ore de vineri, deși fanii înrăiți au avut o idee că ceva era pe drum. Agust D lansa teasere de zile întregi, dar nu era clar când va sosi de fapt muzica nouă, dacă va fi doar o melodie sau două sau un album întreg.

Noul proiect conține 10 melodii, inclusiv colaborări cu artisți precum Kim Jong Wan din grupul Nell, NiiHWA, artistul american MAX și chiar RM, un alt membru al BTS care s-a lansat în proiecte solo.

BTS a intrat în topuri din întreaga lume cu doar câteva luni în urmă cu cel mai recent album al lor Map of the Soul: 7, lansat în februarie. Cu o săptămână în urmă, Suga a obținut un mare succes în topurile de vânzări la nivel mondial cu noua sa piesă „Eight”, o colaborare cu IU. Acum, el le-a oferit fanilor săi și mai multe melodii de care să se bucure, iar șansele sunt că vor avea un impact mare asupra topurilor în săptămânile următoare.

Aceste imagini ascunse din videoclipul “Daechwita” a lui Suga, vă vor uimi

 

Acum, după o săptămână de teasere criptice de la Big Hit Entertainment, ARMY-urile au în sfârșit D-2, împreună cu un videoclip muzical pentru „Daechwita”. Dacă acordați o atenție foarte mare, veți vedea că alâi membri BTS apar pe tot parcursul videoclipului.

Fanii s-au întrebat săptămâni întregi de ce Suga a fost atât de activ pe rețelele de socializare în ultima vreme, iar acum se pare că au în sfârșit un răspuns: totul era în pregătire pentru comeback Agust D.

Ori de câte ori ARMYs au avut șansa, l-au întrebat pe Suga când va lansa alt mixtape. El a spus întotdeauna că va veni în cele din urmă, dar abia în seria Bon Voyage din noiembrie 2019, le-a oferit fanilor mai multe informații despre albumul său. El a spus că mixtape-ul este aproape terminat, dar totuși trebuia să facă câteva modificări finale. “Încă trebuie să aranjez și să înregistrez piesele”, a explicat el.

Pe 16 mai, Big Hit a început să facă o numărătoare inversă pe Twitter, iar fanii au presupus că venea fie Jungkook, fie mixtape-ul lui Suga. Au dezbătut despre cine ar putea fi posibil, dar datorită profilului Agust D de Suga actualizat pe Apple Music, fanii erau convinși că este el. Din cauza numărătorii inverse, fanii au crezut că noua muzică va sosi sâmbătă, 23 mai (în D-1), când Suga l-a anunțat vineri (în D-2, Day – 2), fanii au fost șocați. 

Și asta nu a fost totul, pentru că Suga a lansat un videoclip pentru „Daechwita”, iar câțiva membri ai BTS sunt ascunși în unele scene.

 

 

Iată că Suga se lovește de Jin . Poate că nu l-ați recunoscut cu barbă.
Iată că Suga se lovește de Jin . Poate că nu l-ați recunoscut cu barbă.
374fc1e3-97df-4aff-982f-c3c6e8925ff1-capture
Suga lovindu-l pe Jin l-a determinat pe Jin să-l lovească pe Jungkook, care a stat în apropiere tot timpul

Dacă nu i-ați observat încă, o puteți face urmărind video de mai jos.

Mixtape-ul ”D-2” al lui BTS SUGA / AGUST D a obținut loc #1 în itunes Top Albums US, UK și multe alte țări. Melodiile de asemenea în Top 11 Songs Chart

Lansarea este un start previzibil fierbinte în  iTunes din SUA. La scurt timp „D-2” a înregistrat numărul 1 în topul vânzărilor de album de toate genurile. 

Nu are succes doar ca și album, mixtape-ul atrage interes și pentru piesele sale individuale. Cele zece piese ocupă în prezent locurile nr. 2-11 în clasamentul american, doar Lady Gaga & Ariana Grande – “Rain On Me” este mai sus decât el. 

Agust  D ”D-2” a fost loc 1 în itunes inclusiv în România. Loc 1 în Top Albums, loc 1 în Top Video și Top 1-10 în Top Songs, cu toate melodiile din album.

 

 

 

Entuziasmul pentru „D-2” a atras repede primele locuri în tendințele de pe Twitter.

 

inclusiv APPLE când am descoperit noua poză de profil.

 

Sursă 1: Elitedaily

Sursă 2: Forbes

Sursă 3: 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s